Menu Home

De andre sider af verdenshistorien

Historie kan være lidt en sjov sag nogle gange. Vi har tit nogle store historiske perioder, som fx Romerriget, Vikingetiden, den moderne tidsalder med 2. verdenskrig og så videre der fanger forskelligt publikum. Hvad der nogle gange er sjovt er hvordan folk godt kan interessere sig for en bestemt tidsalder, men måske ikke gå så meget op i nogle af de forskellige aspekter af denne historiske periode.

For dem som gerne vil gå mere op i historie, så er det en rigtig god måde at komme godt i gang på. Her har man måske et emne der i forvejen interesserer en, men som har nogle flere aspekter som folk ikke altid lige tænker over. Et godt eksempel på dette er fx Stillehavskrigen under 2. verdenskrig. For os danskere, så har vi rigtig nemt ved at relatere til krigen i Europa, men vi glemmer tit hvor meget der foregik i Stillehavet. For nogle år siden kom der en serie ud kaldet ’The Pacific’, der er lavet af skaberne af Band of Brothers som var en uhyre populær serie. Jeg har lagt en trailer ind neden for her for dem som eventuelt ikke har set The Pacific:

Serien giver et godt indblik i Stillehavskrigen og er en god appetitvækker til at komme ind i nogle andre aspekter af 2. verdenskrig, hvor dette er meget spændende, hvilket også kan siges om krigen ved Østfronten og i det Nordlige Afrika for at tage nogle andre eksempler med på emner der kan være interessante for folk der i forvejen syntes at 2. verdenskrig er spændende.

Categories: Okategoriserade

admin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *