Menu Home

En dag med total afslapning

Bloggen her skal ikke kun handle om historie selvom jeg nok kunne skrive endeløst om forskellige historiske begivenheder. Som jeg har nævnt i min lille introduktion, så er hjemmesiden her også en personlig hjemmeside, hvor jeg også vil give et indblik i hvad der ellers sker i mit liv, så I også har mulighed for at få et indblik i hvad der sker bag facaden. Man kan sige at det er lidt ligesom med historie, hvor man kan lære af forsiden og bruge det til at se frem, så gør det samme sig gældende her. Ved at lære noget mere om personen bagved, så kan man også få en dybere forståelse af hvad der foregår på facaden, hvilket i disse tilfælde vil være mine indlæg. Derfor håber jeg også at mine små hverdagsanekdoter også er noget I vil følge med i.

Men nok introduktion. Jeg har i dag haft en helt igennem afslappende dag efter et par hårde dage. Jeg har efter en række museumsbesøg og andet arbejde, hvor jeg blandt andet har skrevet et par af de kommende indlæg her til siden hvilket I skal se frem til, haft brugt for en dag til at stresse af med. I går eskalerede det helt hvor jeg stod op allerede kl 6 for at komme på arbejde og derefter blot var hjemme en enkelt times tid inden det stod på fodboldkamp med mit fodboldhold. Vi spiller lige pt serie 5, hvilket ikke er særligt højt, men det er i den grad hårdt. Det blev især hårdt da vi vandt kampe overlegent og i vanlig stil fejrede det med et par øl for meget og jeg endte med at være ret sent hjemme.

Da jeg vågnede i dag kunne jeg godt mærke at jeg fik lidt for meget indenbords i går og trængte til at slappe af. Dagen har derfor stået på en stille og rolig gåtur efterfulgt af en tur hjem på sofaen hvor det hurtig blev til en dag hvor jeg fik surfet rundt på nettet og fik set tv hele dagen. Normalt kan jeg ikke lide at være ikke-aktiv, men nogle gange er det bare det der skal til og jeg kan også føle nu at jeg har meget mere energi.

Categories: Okategoriserade

admin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *