Menu Home

På tur til Tyskland

Jeg er netop på en tur til det sydlige Tyskland. Og hvad laver jeg så hernede? En hel del faktisk. Jeg er blevet inviteret med på tur til München af min gode kammerat Thomas fra fodbold som er stor fan af Bayern München og som ønskede at tage mig med ned og se en kamp. Jeg er ikke den store fan af tysk fodbold, men lige netop det her hold kan jeg altid lokkes med til. Samtidig så er det også en by der rummer på noget som jeg altid har kunnet tænkte mig at opleve – det store museum for teknologi i Europa.

Jeg har altså formået at kombinere en blanding af nogle af mine interesser, hvilket er helt fantastisk når man kan gøre dette. Selve vores tur ind og se Bayern München er først i aften. Indtil da har vi været rundt i byen og oplevet lidt af hvad der er at lave. Det her været fremragende vejr hvilket har hjulpet en del på det. Tidligere var vi ude og se det olympiske stadion fra OL i 1972, hvilket i den grad er spændende at opleve og også fyldt med historie.

Det teknologiske museum var også et kæmpe hit og et sted hvor jeg kunne bruge timevis, hvilket jeg også fik gjort. Heldigvis var det også noget som Thomas mente var super interessant så jeg følte ikke at jeg slæbte ham med til noget han ikke havde lyst til. Det er en virkelig flot by som jeg i den grad kan anbefale både historie –og fodboldinteresserede at komme til.

Categories: Okategoriserade

admin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *