Menu Home

Småskavanker og løsningen

Jeg har haft rigelig af tid til at studere historie for tiden. Selvom dette i min verden lyder positivt, så har det ikke været helt sådan da det har været på bekostning af mit helbred. Jeg har i den seneste tid døjet med lidt småskavanker som har gjort at jeg har skullet gå lidt mere derhjemme og været sygemeldt et par dage. Det har egentlig været rart nok at kunne være lidt hjemme og pleje mig selv, men efter lidt tid begynder man at savne arbejdspladsen og kollegaerne. Det har stået på i en længere periode hvor jeg har haft noget hovedpine, som samtidig har været kombineret med en forfærdelig gang rygsmerter der har gjort det hele værre.

Selve hovedpinen mener min læge at det har skyldes at jeg simpelthen ikke har fået nok vitaminer og drukket nok væske, hvilket tit ses hos mænd i min alder. Den simple løsning her var at jeg har fået vitaminpiller, dog ikke den normale slags man kan købe i supermarkedet, men nogle fra apoteket som der virkeligt må siges at være spark i. Jeg kan også allerede nu mærke at der nok har været noget om snakken og den konstante hovedpine og medfølgende træthed er blevet noget bedre.

Selve rygsmerterne er noget jeg har døjet med i længere tid, og som den klassiske mand jeg er, så har jeg ikke orket at tage til lægen. Jeg valgte dog denne gang at nævne det for lægen som spurgte lidt ind til symptomerne og kiggede grundigt igennem hvad det kunne være. Han mente simpelthen at det kunne være min seng. Jeg måtte da også indrømme at min seng var lidt af ældre dato og vanvittig hård i det.

Jeg tog derfor den drastiske beslutning og fik simpelthen anskaffet mig en ny seng. Jeg spurgte lidt rundt omkring hvad der var godt og fik anbefalet følgende http://www.trademax.dk/moebler/senge/superior-lyx-160-p25474-v12013 fra en nær kammerat. Den nye Lyx seng er allerede kommet på plads og jeg kan også godt mærke nu at det er en helt anden følelse at ligge i en seng af ordentlig kvalitet i stedet for det museums-klare stykke jeg havde stående før inde i soveværelset.

Ryggen er blevet klart bedre hvilket også har hjulpet lidt på modet. Jeg har stadigvæk lidt problemer med hovedpinen, men det er også blevet langt bedre og jeg er heldigvis også kommet tilbage på arbejde, som også gør det hele noget bedre at komme sig. Det er lidt som om at det at være syg og kun være hjemme røg det hele lidt langsommere end hvis man bare kommer ud og kommer i gang med sine faste gamle rutiner igen, hvilket egentlig også giver god mening vil jeg selv mene.

Categories: Okategoriserade

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *