Menu Home

Velkommen til Musko.dk

Ohøj og velkommen til min hjemmeside Musko.dk. Jeg hedder Morten Andersen og bliver kaldt ’Musko’ af mine venner, hvilket også er det der har lagt navn til hjemmesiden. Jeg er en mand der har en række forskellige interesser, som jeg vil beskrive på denne her hjemmeside. Jeg er stor fan af historie og at besøge museer og vil her på hjemmesiden blandt andet skrive om nogle ting jeg finder interessante fra verdenshistorien og også om nogle af de forskellige museer jeg har besøgt her i Danmark og i udlandet.

Jeg interesserer mig nærmest for alle former for historier og det er derfor også et bredt udvalg du kan finde her på siden. Det er lige fra det antikke Grækenland og frem til udviklingen af Danmark fra vikingerne og frem til mere moderne former som historie, som fx verdenskrigene i løbet af det 20. århundrede samt mere aktuelle krige som fx de krige vi har haft i købet af det 21. århundrede i Afghanistan og Irak samt meget mere.

Udover at kunne høre om forskellige historiske begivenheder, så går jeg også meget op i at besøge forskellige museer for at få endnu mere af historien ind. Dette vil jeg også skrive om her på siden, hvor jeg vil beskrive mine forskellige ture til museer og hvad der gør disse museer gode og dårlige.
Det er dog ikke alt. Jeg vil også skrive om nogle af mine private interesser her på siden, hvor jeg vil komme ind på hvad jeg ellers går og laver i min hverdag af interessante ting.

Categories: Okategoriserade

admin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *